Huidtherapie voor een beschadigd huid

Heeft u last van een beschadigde huid of een ziekte? Laat u behandelen door een huidtherapeut. Huidbeschadigingen zoals littekens, wonden of acne kunnen voor onzekerheid zorgen. Met een therapeutische behandeling verminderen of voorkomen we de huidaandoening. Voordat we te werk gaan, zorgen we dat iedere patiënt het beste behandelplan ontvangt.

Littekentherapie

Door een val of een operatie kunnen littekens ontstaan. Het gevolg van littekens is een slechte doorbloeding, pijn, jeuk en een bewegingsbeperking. Onze huidtherapeut vermindert de klachten van littekens. Dankzij een speciale massagetechniek, op de littekens, wordt de huidbeschadiging aangepakt. Naast de massage bieden tape, siliconenpleisters of een chemische peeling de uitkomst. Samen met u bekijkt onze huidtherapeut welke behandelingsmogelijkheden er zijn en wat het effect is van iedere behandeling.

Huidverzorging

Onze huid is verantwoordelijk voor het beschermen van het lichaam. Invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en insectensteken, kunnen uw lichaam aantasten. Een goede huidverzorging is van groot belang. Vooral als de huid gevoelig en droog is.

Omdat iedere huid uniek is, reageert uw lichaam verschillend op huidproducten. Wilt u weten welke verzorging uw huid nodig heeft? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geeft de huidtherapeut u meer inzicht in uw huidconditie. Daarnaast wordt de beste behandeling voor uw huidaandoening vastgelegd.

Acnetherapie

Voor acne bestaat er geen standaardbehandeling. Er spelen meerdere factoren een rol om de meest geschikte behandelingmethode te achterhalen. Denk hierbij aan het geslacht, de leeftijd en de ernst van de huidaandoening.

Onze huidtherapeut reinigt de huid intensief en stimuleert het herstel. Door de huidbehandeling wordt de huidstructuur verbeterd en komt de acne tot rust.

Zijn er littekens door de huidaandoening ontstaan? Laat het probleem door onze therapeut behandelen. Door middel van chemische peelings zorgen we ervoor dat uw huid volledig wordt hersteld.

Wondzorg

Doordat onderliggend weefsel bloot gesteld is aan vuil, bestaat de kans op een infectie. Om een wond te genezen, is het van belang om de huid en de wond goed te verzorgen en te beschermen. Onze huidtherapeut heeft de kennis en technieken om uw wond te behandelen.