Advies bij borstprotheses en bijpassende lingerie

Bij de keuze voor een borstprothese komt heel wat kijken. Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren in het kiezen van borstprotheses en bijpassende lingerie. We zijn SEMH-gecertificeerd voor het aanmeten van borstprotheses.

U kunt in een vertrouwde sfeer en onder vakkundige begeleiding een juiste keuze maken uit de diverse protheses, prothese-bh’s, oedeem-bh’s en badkleding. Deze kledingstukken zijn zo gemaakt, dat ze uw lichaam een natuurlijke vorm geven.

De keuze voor een borstprothese hangt onder andere af van uw lichaamsvorm, de medische ingreep die u hebt ondergaan en uw persoonlijke voorkeur.  De Berekuyl Nunspeet heeft veel verschillende soorten borstprotheses. Zo zijn er onder andere protheses die in de bh gedragen kunnen worden, maar ook plakprotheses die op de huid geplakt worden door middel van een siliconenlaag.

Er zijn extra zachte lichtgewicht protheses die speciaal ontwikkeld zijn voor vrouwen met een lymfeprobleem, of schaalprotheses die weefseltekorten aan de onder- en zijkant van de borst corrigeren.

Kosten van een borstprothese

Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met u verantwoord te kiezen en te zoeken naar de mooiste oplossing. Om u in alle rust en privacy te kunnen adviseren, werken we op afspraak. Mocht het om medische redenen niet mogelijk zijn om onze winkel te bezoeken, dan kunnen we u eventueel ook thuis komen adviseren.

De kosten van het aanschaffen van uw borstprothese kunnen in de meeste gevallen gedeclareerd worden bij uw verzekeringsmaatschappij. Met alle verzekeringsmaatschappijen hebben wij een contract. Wij declareren de kosten van uw borstprothese bij uw zorgverzekering.

Voor lingerie en badkleding kunt u ook een kijkje nemen in onze webshop.