Fysiotherapie in Nunspeet nodig?

De Berekuyl is een specialistisch centrum op het gebied van fysiotherapie, voor Nunspeet en omstreken. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in manuele therapie, huidtherapie, oncologie en lymfoedeem. Naast onze specialisaties in therapie bieden we nog meer behandelingen aan. Denk aan kaakproblematiek, dry needling en tekentherapie voor kinderen.

 FysiotherapieHerstellen van een blessure, operatie of een aandoening. 
 Manuele therapieOnderzoek naar de bewegingsmogelijkheden van het lichaam, met het wervelkolom.
 Kindermanuele therapie Onderzoek naar de nekontwikkeling van zuigelingen.
 Geriatriefysiotherapie Verbeteren van lichamelijke functioneren en voorkomen van verdere achteruitgang. Gericht op ouderdom en ziekte. 
 Oedeemtherapie Verbeteren van circulatie (afvoer) van het vocht, vanwege een abnormale ophoping van vocht in het lichaam.
 Huidtherapie Verminderen of voorkomen van huidaandoeningen, van acne  tot littekens.
 Oncologie therapieOndersteunen van kankerpatiënten en overlevenden met het  verwerken en omgaan van kanker. Fysieke, psychisch en sociaal.
 Psychosociale hulpverleningPsychische hulpverlening voor kankerpatiënten. 

 

Heeft u fysiotherapie in Nunspeet nodig? Kom langs bij de Berekuyl Therapeutisch Centrum en laat u adviseren en helpen door onze professionele fysiotherapeuten. Wij ondersteunen u graag om een gezonde lichaam en geest te krijgen en te behouden. Doordat we gespecialiseerd zijn in verschillende therapieën, kunnen we de hulp aanbieden die u nodig heeft.

Berekuyl Academy

We hechten niet alleen veel waarde aan de gezondheid van de mens, maar ook aan de kennis van de gezondheidszorg. Vandaar dat we een opleidingscentrum voor fysiotherapeuten aanbieden, genaamd de Berekuyl Academy. Dit is in samenwerking met de Vrije Universiteit van Brussel gedaan. In de Berekuyl Academy fungeren we als een kenniscentrum voor afstudeerden van onze opleidingen.

Fysiotherapeuten van De Berekuyl

Wij werken met een hecht en sterk team van specialisten, zodat we iedere klacht deskundig behandelen. Doordat we veel aandacht schenken aan kwaliteit, worden onze behandelingen zo effectief mogelijk uitgevoerd.

De kennis van onze therapeuten wordt continu bijgeschoold. Iedereen volgt de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ook bij- en nascholingen zorgen ervoor dat de fysiotherapeuten hun kennis blijven opbouwen. Voor de beste fysiotherapie in Nunspeet kunt u terecht bij De Berekuyl. Maak direct een afspraak, via de telefoon of email, en laat u behandelen door onze deskundige fysiotherapeuten. Laten we samen werken aan uw herstel.

✔ De Berekuyl Therapeutisch Centrum
✔ Oosterlaan 80
✔ 8072 BZ Nunspeet
✔ Telefoonnummer: 0341 740 003
✔ info@deberekuyl.nl